Suzuki introduceert: De nieuwe 2014 RM-Z450 & RM-Z250!

Met de lancering van de nieuwe 2014 RM-Z modellen bevestigt Suzuki wederom haar toonaangevende positie in de motocross. De nieuwe Suzuki RM-Z modellen danken hun voorsprong aan de kennis en ervaring die in ruim 50 jaar is opgedaan met vele nationale en internationale Suzuki motocross teams, waaronder het toonaangevende Rockstar Energy Suzuki fabrieksteam.

Perfectie tot in detail
Suzuki introduceert: De nieuwe 2014 RM-Z450 & RM-Z250!Beide Suzuki modellen zijn voor 2014 nog verder geperfectioneerd. Een belangrijke nieuwe feature voor 2014 is de aanpassing van de ECM om een nog vlottere start te bewerkstelligen. Daarnaast zijn de 2014 MX modellen herkenbaar aan de nieuwe agressieve styling van de zijkappen.

Het motorblok
Om races te kunnen winnen moet het blok van een crosser niet alleen krachtig, maar ook efficiënt en duurzaam zijn. De 2014 RM-Z450 en RM-Z250 zitten boordevol Suzuki innovaties. Zo zijn ze beiden voorzien van een uiterst geavanceerd brandstofinjectiesysteem voor een perfecte gasreactie en een enorm vermogen en koppel in het midden toerengebied.

Rijwielgedeelte
Het doorontwikkelde, stijve, maar uitgebalanceerde rijwielgedeelte zorgt ervoor dat de RM-Z modellen zeer licht en precies rijden op de technische gedeelten van het circuit en stabiel op de snelle stukken. De perfecte handling, waar de Suzuki modellen bekend om staan, wordt nog eens extra benadrukt door de revolutionaire Showa Seperate Function (SSF) voorvork welke geheel naar de rijstijl van de berijder en het soort circuit aan te passen is.

De nieuwe 2014 RM-Z modellen, competitiever dan ooit en de nieuwe keuze van kampioenen!

De 2014 Suzuki RM-Z250 & RM-Z450 zullen medio september hun opwachting bij de Suzuki motocross dealer maken. De nieuwe prijsstellingen worden binnenkort bekend gemaakt.

Bron: suzuki.nl


Stem of voeg toe aan:
| Meer

Reageer

 
Naam:  
 
 
Je reactie:
 

Smiley lijst
Klik op een smiley om deze in te voegen in je bericht.
:neutral: :smile: :cry: pirate :depressed :sad: huh?? xd tear :eek: :p :glasses:
:cool: :laugh: :evil: :embarrass :disappoin :wink: :razz: :rolleyes: :twisted: :mrgreen: :redface: :question:
xd :ack: :?: :ermm: :devious: :knockedou :pukey: :bored: :bandit: :kwijl: :arrow: :alien:
:angry: :tired: :angryfire :sleep: :hurt: :lol: :grin: :lick: :exclaim: :ohyeah: :idea: :biggrin:
:chinese:
 
 
Welke dag is het vandaag?
 Even geduld aub...
Vanwege spam is deze controle helaas nodig.
Als je lid wordt van BikeNet.nl kan je direct je bericht plaatsen.
Bovendien houden we je dan op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen op motorgebied.

Zoeken

 
 

Dealer-acties

Evenementen

Motorverhuur

Toertochten

Motorvideo's