Talent Cup 600 wordt ook in 2012 een grote klasse

Na het eclatante succes van de Talent Cup 600 in het afgelopen seizoen is de belangstelling voor deze wegraceklasse in de Nederlandse motorsport voor 2012 opnieuw overdonderend.

Talent Cup 600 wordt ook in 2012 een grote klasseTijdens de KNMV opstapdagen in oktober was het nog nooit zo druk. De belangstelling voor de motorsport is sterk groeiende. Een trend, waar het succes van de in 2011 gelanceerde Talent Cup 600, een belangrijke bijdrage aan levert. Hetgeen we zonder meer kunnen opmaken uit het feit dat meer dan zeventig jonge kerels en enkele dames zich hadden ingeschreven om op het TT Circuit Assen kennis te maken met de Talent Cup 600 motoren van Yamaha en Suzuki. De aspirant coureurs kregen daarbij de gelegenheid het echte racegevoel te proeven op een Yamaha YZF-R6 of een Suzuki GSX-R600.

De belangstelling om te gaan racen en in het bijzonder voor de Talent Cup 600 is groot. Ruim zeventig jonge talenten hebben hun zinnen gezet op deze succesvolle opstapklasse, waarin je als coureur zeer goed wordt begeleid. De eerste aanmeldingen voor het raceseizoen van 2012 zijn in sneltreinvaart binnen gekomen. Er is nog plek op de startgrid en er zijn nog Talent Cup 600 motoren van Yamaha en Suzuki in voorraad.
Dus als je voorkeur hebt voor een bepaalde machine waarop je mee wilt strijden voor de kampioenstitel, dan moet je snel zijn. De importeurs roepen nu al: "Wie het eerst komt, die het eerst maalt!". Gaat jouw voorkeur dus uit naar één van de merken, rijdt dan snel naar je merkdealer en schrijf je in voor dit professionele talentontwikkelingsprogramma en laat zien wie de beste is op het circuit.

Talent Cup 600 wordt ook in 2012 een grote klasse
Foto: Luc Verbeke

De Talent Cup 600 is een initiatief van Yamaha en Suzuki. Deze raceklasse heeft als doel jonge coureurs de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen in de Nederlandse wegracesport. Bovendien is dit een prima kans om door te stromen naar hogere niveaus in de internationale motorsport. De kracht van de Talent Cup 600 is dat deze betaalbare wegraceklasse een professioneel talentontwikkelingsprogramma biedt, waarbij deelnemers door prominenten uit de motorwereld worden getraind in alle facetten van de wegracesport. Tijdens de races zullen er altijd KNMV gecertificeerde motorsporttrainers aanwezig zijn om de coureurs te begeleiden. Bovendien zijn er tal van workshops gepland variërend van techniek tot sponsoring en van conditie tot voeding. Daarnaast kunnen de deelnemers profiteren van de professionele knowhow op tactisch en technisch gebied.

De voorlopige racekalender (wijzigingen voorbehouden) ziet er als volgt uit:
31 maart (Assen), 6 april (Assen), 28 april (Assen), 26 mei (Assen), 16 juni(Assen),
7 juli (Assen), 11 augustus(Assen), 29 september (Assen).

De organisatie is nog in onderhandeling met de ONK-organisatoren die de Talent Cup 600 nog niet in hun wedstrijdprogramma hebben opgenomen.


Bron: talentcup600.nl


Stem of voeg toe aan:
| Meer

Reageer

 
Naam:  
 
 
Je reactie:
 

Smiley lijst
Klik op een smiley om deze in te voegen in je bericht.
:neutral: :smile: :cry: pirate :depressed :sad: huh?? xd tear :eek: :p :glasses:
:cool: :laugh: :evil: :embarrass :disappoin :wink: :razz: :rolleyes: :twisted: :mrgreen: :redface: :question:
xd :ack: :?: :ermm: :devious: :knockedou :pukey: :bored: :bandit: :kwijl: :arrow: :alien:
:angry: :tired: :angryfire :sleep: :hurt: :lol: :grin: :lick: :exclaim: :ohyeah: :idea: :biggrin:
:chinese:
 
 
Welke dag is het vandaag?
 Even geduld aub...
Vanwege spam is deze controle helaas nodig.
Als je lid wordt van BikeNet.nl kan je direct je bericht plaatsen.
Bovendien houden we je dan op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen op motorgebied.

Zoeken

 
 

Dealer-acties

Evenementen

Motorverhuur

Toertochten

Motorvideo's