KTM, voor sloebers en patsers!

Je hoeft geen miljonair te zijn voor een KTM, maar het helpt wel lekker! Zodoende biedt KTM het publiek van de Miljonair Fair de gelegenheid eens te genieten van ècht mooie dingen, die eigenlijk relatief gezien niet eens zoveel geld kosten. De rijkaards en wannabe's kunnen zich zo verlustigen aan de bloedmooie 1190 RC8R Superbike en een woeste 250SX-F van het Stabilo ProGrip MX-team. De echte diamanten schitteren dus tussen het zand, dat zal wel even wennen worden! Gastheer op het prestigieuze evenement zijn André en Karin van Verpalen Motors, het gerucht gaat zelfs dat André hiervoor een pak met stropdas zal dragen. Verder zal er op de stand weer de ontspannen sfeer hangen die alle KTM-dealers zo kenmerkt. Zo'n gevoel waarbij niet alleen de glimmende motorfietsen de hoofdrol spelen, maar net zo goed de mensen die samen de KTM-family vormen.

Onbetwiste ster van de beursvloer zal de KTM 1190 RCR R Superbike zijn. Met deze machine deelde KTM keiharde klappen uit de in de gevestigde orde van de sportieve streetbikes. Werd er eerst nog wel eens gedacht dat de RC8 vooral 'anders' was, nu weet iedereen dat het precies deze machine is die het afgelopen seizoen de zeer belangrijke IDM Superbiketitel pakte. De RC8 R ziet er dus niet alleen anders uit, is niet alleen comfortabel en beheersbaar op straat, maar is ook nog eens de beste superbike van dit moment. Voor de rijkaards die zich afvragen wat zo'n oranje kanon nou zo'n beetje aan boord heeft: inderdaad, meer pk's per kilo dan alle supercars in de parkeergarage.

De KTM 250SX-F van het Stabilo ProGrip MX-team is hele andere koek. Dit is dus de motor waarmee Ken Roczen en onze eigen Jeffrey Herlings plek 1 èn 2 in het WK MX2 pakten. De 250cc viertaktcrosser die gemaakt is om te winnen, niks meer en niks minder. Geen compromissen, geen kiezen voor de gemakkelijk weg, gewoon keihard winnen, klaar. De mannen van het Stabilo ProGrip MX-team weten uit ervaring hoe dat voelt. De veelal jonge rijders horen in Nederland namelijk bij de absolute top. De vraag is nog wel of deze zandhazen ook voor een net pak en een stropdas gaan, of dat ze kiezen voor crosslaarzen en beschermende kleding. Weten de bezoekers aan de Miljonair Fair gelijk wat we met "Ready to Race" bedoelen!

KTM, voor sloebers en patsers!

Bron: KTM Nederland


Stem of voeg toe aan:
| Meer

Reacties (2)

  MX | 13-12-2011 | 13:54 uur Reageer op dit bericht
Ha Ha ontspannende sfeer.
Je bedoeld het oeverloze gepush van de importeur naar dealers om ze maar vol te drukken met ***waar ze niet van af komen. Hebben ze weer wat verkocht staat de importeur weer bij je op de stoep om te drukken.
Financiƫl hebben ze iedereen bij de ballen.
Van verzuipende ellende proberen de dealers maar het over een andere boeg, de millionairs fair. Lache en never niet lopen.

Financiƫl hebben ze iedereen al bij de ballen. Het is dat de cross goedloopt anders waren ze alang uit Nederland vertrokken.

KTM snap het nou eens op deze ziekelijke pushererige mannier word KTM nooit een weg motor merk in Nederland.

KTM geen sfeer en absoluut geen stukje warmte.

  Jorien | 13-12-2011 | 14:07 uur Reageer op dit bericht
KTM is niet jouw ding he?

Reageer

 
Naam:  
 
 
Je reactie:
 

Smiley lijst
Klik op een smiley om deze in te voegen in je bericht.
:neutral: :smile: :cry: pirate :depressed :sad: huh?? xd tear :eek: :p :glasses:
:cool: :laugh: :evil: :embarrass :disappoin :wink: :razz: :rolleyes: :twisted: :mrgreen: :redface: :question:
xd :ack: :?: :ermm: :devious: :knockedou :pukey: :bored: :bandit: :kwijl: :arrow: :alien:
:angry: :tired: :angryfire :sleep: :hurt: :lol: :grin: :lick: :exclaim: :ohyeah: :idea: :biggrin:
:chinese:
 
 
Welke dag is het vandaag?
 Even geduld aub...
Vanwege spam is deze controle helaas nodig.
Als je lid wordt van BikeNet.nl kan je direct je bericht plaatsen.
Bovendien houden we je dan op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen op motorgebied.

Zoeken

 
 

Dealer-acties

Evenementen

Motorverhuur

Toertochten

Motorvideo's