Nieuw voor 2012! De Suzuki Inazuma 250

Suzuki introduceert de compleet nieuwe Inazuma 250. Een fraai vormgegeven naked bike met een krachtig en zuinig 250 cc, tweecilinder motorblok, een comfortabel rijwielgedeelte en een hoogwaardige afwerking. De Inazuma is een ideale gebruiksvriendelijke motor voor de beginnende motorrijder die geen consessie wil doen op het gebied van styling en kwaliteit.

Nieuw voor 2012! De Suzuki Inazuma 250

Het nieuwe vloeistofgekoelde, tweecilinder in-lijn motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak en biedt een goed doseerbaar vermogen, met name in het lage- en middentoerengebied. Ideaal voor stadsverkeer maar ook om te toeren. De 180° krukas is voorzien van een gekoppelde balansas die zorgt voor minimale trillingen en geluidsproductie. Bovendien is het langeslag motorblok in combinatie met het elektronische brandstofinjectiesysteem erg efficiënt en zuinig.

Het motorblok wordt gedragen door een robuust dubbel wiegframe dat zorgt voor een goede handling en perfecte stabiliteit. De telescopische voorvering en de mono-shock achtervering geven het nodige comfort. De Inazuma heeft zowel voor als achter een enkele schijfrem, afgeremd door een krachtige en goed controleerbare éénzuiger remklauw achter en een tweezuiger remklauw voor.

De Inazuma beschikt over een compact maar zeer compleet instrumentenpaneel waarin naast alle standaard indicatoren ook een versnellingsindicator, onderhoudsindicator en een in drie standen instelbare shiftlight zijn verwerkt.

De styling van de Inazuma is geïnspireerd door de Suzuki B-King en GSR modellen. De moderne en agressieve lijnen lopen van de koplamp tot aan de achterpartij en zorgen ervoor dat de Inazuma geen standaard motorfiets is maar een indrukwekkende verschijning!

De Inazuma 250 is vanaf de zomer van 2012 leverbaar. Meer details en de consumentenprijs zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Nieuw voor 2012! De Suzuki Inazuma 250

Kijk voor meer informatie op www.suzuki.nl

Bron: suzuki.nl


Stem of voeg toe aan:
| Meer

Reacties (1)

  Gert-Jan | 13-12-2011 | 19:06 uur Reageer op dit bericht
Laat me raden weer zo een PR fiets, met een hoop blabla, maar als je goed kijkt hadden ze in 1988 meer vermogen en minder kilo.
Oftewel net als Honda en Kawasaki gefeliciteerd.
En dan maar afvragen waarom de verkoopcyfers terug lopen.depressed

Reageer

 
Naam:  
 
 
Je reactie:
 

Smiley lijst
Klik op een smiley om deze in te voegen in je bericht.
:neutral: :smile: :cry: pirate :depressed :sad: huh?? xd tear :eek: :p :glasses:
:cool: :laugh: :evil: :embarrass :disappoin :wink: :razz: :rolleyes: :twisted: :mrgreen: :redface: :question:
xd :ack: :?: :ermm: :devious: :knockedou :pukey: :bored: :bandit: :kwijl: :arrow: :alien:
:angry: :tired: :angryfire :sleep: :hurt: :lol: :grin: :lick: :exclaim: :ohyeah: :idea: :biggrin:
:chinese:
 
 
Welke dag is het vandaag?
 Even geduld aub...
Vanwege spam is deze controle helaas nodig.
Als je lid wordt van BikeNet.nl kan je direct je bericht plaatsen.
Bovendien houden we je dan op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen op motorgebied.

Zoeken

 
 

Dealer-acties

Motorverhuur

Toertochten

Motorvideo's