race show | 11-09-2014 | 12:09 uur | Abonneer op dit bericht Zend dit bericht naar een kennis Reageer op dit bericht
Wie is race show
 De liefhebbers van racemotoren kunnen op zaterdag 25 en zondag 26 oktober hun hartje ophalen bij Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Dan organiseert de Amicale club er namelijk een internationale race show.

De "Amicale Spirit Of Speed" is de grootste Europese club van motorverzamelaars, met 75 clubleden in 12 verschillende landen. Zij staan samen met enkele andere bevriende clubs zoals o.a. MSC Mill garant voor een tentoonstelling met bijzondere racemotoren.

Tijdens deze eerste internationale race show in Mill, is er een tentoonstelling van ruim 150 racemotoren. U ziet er gedurende dat weekend 50cc, 80cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc en 750 cc motoren. Maar ook motoren van de Motor GP en Superbike worden er tentoongesteld. Onder andere de Ducati van Valentino Rossi en de wereldrecord machine van Henk van Kessel uit 1977 zullen aanwezig zijn. Tevens zullen de motoren van Norick Abe, Jack Findlay en Alex Hofman tentoongesteld worden.

Op Beiden dagen zal de internationaal bekende stuntrider Mattie Griffin zorgen voor het nodige spektakel op deze Race Show. Voor de kleine motorliefhebber zijn er diverse springkussens en andere spellen voor vermaak aanwezig.

Noteer alvast 25 en 26 oktober 2014 in uw agenda. Deze tentoonstelling is alle 2 de dagen vanaf 09.00 uur geopend. Op zaterdag duurt deze tot 19.00 uur en op zondag sluiten om 17.00 uur de deuren. Toegang bedraagt 12,50 euro aan de kassa en in de voorverkoop 8,50 euro. Passe-partouts voor alle 2 de dagen kosten in de voorverkoop 12,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Kijk voor meer informatie en het reserveren van toegangskaartjes op www.raceshow-mill.nl.


Indien je ingelogt bent, kan je je aanmelden voor dit evenement. Bovendien kan je meer informatie opvragen en zien wie zich ook heeft aangemeld voor dit evenement. Via deze weg kan je je vrienden zoeken en nieuwe vrienden maken.


Reageer

Naam:  
 
 
Je reactie:
 

Smiley lijst
Klik op een smiley om deze in te voegen in je bericht.
:neutral: :smile: :cry: pirate :depressed :sad: huh?? xd tear :eek: :p :glasses:
:cool: :laugh: :evil: :embarrass :disappoin :wink: :razz: :rolleyes: :twisted: :mrgreen: :redface: :question:
xd :ack: :?: :ermm: :devious: :knockedou :pukey: :bored: :bandit: :kwijl: :arrow: :alien:
:angry: :tired: :angryfire :sleep: :hurt: :lol: :grin: :lick: :exclaim: :ohyeah: :idea: :biggrin:
:chinese:
 
 
Welke dag is het vandaag?
 Even geduld aub...
Vanwege spam is deze controle helaas nodig.
Als je lid wordt van BikeNet.nl kan je direct je bericht plaatsen.
Bovendien houden we je dan op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen op motorgebied.