Webmaster | 25-09-2006 | 13:39 uur | Abonneer op dit bericht Zend dit bericht naar een kennis Reageer op dit bericht
Foto4

Tijdens de traditionele door de SMA (Stichting Motorwegraces Assen) georganiseerde Race of the Champions op het TT Circuit Assen, de slotraces van wegraceseizoen 2007 op vaderlandse bodem, reikt de SMA steevast een drietal ereprijzen uit. De titel van Rookie of the Year ging naar het 14-jarige wegracetalent Roy Pouw. De titel Team van het Jaar 2006, is toegekend aan het J&E Sports Ten Kate Racing Team, dat is gevormd rondom coureur Arie Vos uit Oss. De Gouden Motorster, een onderscheiding voor iemand die grote verdiensten voor de Nederlandse wegracesport heeft gehad, werd toegekend aan Ed Meijer (met zijn bedrijf Basement Productions producent van het RTL Motorsport TV-programma op RTL7), die samen met presentator en initiator Corné Klijn en een grote crew het bij het racepubliek favoriete TV-programma op RTL7 maakt.

De Gouden Motorster, een onderscheiding voor iemand die grote verdiensten voor de Nederlandse wegracesport heeft gehad, werd toegekend aan Ed Meijer.
Deze onderscheiding is hem verleend vanwege zijn grote verdiensten voor de Nederlandse motorsport als regisseur/producent van diverse motorsportprogramma's in de afgelopen jaren. Meijer heeft een eigen productiemaatschappij - Basement Productions BV. in Beesd -waarmee hij samen met Corné Klijn via het televisieprogramma RTL Motorsport sinds 2005 furore maakt.

De titel Team van het Jaar 2006, is toegekend aan het J&E Sports Ten Kate Racing Team, dat is gevormd rondom coureur Arie Vos uit Oss. Volgens een onafhankelijke jury heeft dit team zich dit seizoen op een consistente en professionele wijze gemanifesteerd in binnen- en buitenland. Vooral het behalen van het Nederlands Kampioenschap in zowel de klasse Supersport als de Dutch Superbike, spreken tot de verbeelding. In de Dutch Superbikes werden alle races voor het Nederlands kampioenschap gewonnen. Het J&E Sports Ten Kate Racing Team is te allen tijde gestoken in teamkledij. Het materiaal en de pit zien er doorlopend uitstekend verzorgd uit en ook de uitstraling en houding van teamleden is volgens de jury voorbeeldig.

Ook de 14-jarige coureur Roy Pouw uit Kerkenveld de titel Rookie of the Year. Dit is een prijs van de Stichting Motorwegraces Assen en de Motorclub Assen en Omstreken, gesteund door de KNMV en het TT Circuit Assen. Pouw onderscheidde zich van alle coureurs die in 2006 voor het eerste jaar uitkomen in de klassen 125cc, 250cc, Dutch Superbikes en Supersport. De coureur die de meeste punten behaalt ontvangt de titel Rookie of the Year. 

Bron: www.tt-assen.nlReageer

Naam:  
 
 
Je reactie:
 

Smiley lijst
Klik op een smiley om deze in te voegen in je bericht.
:neutral: :smile: :cry: pirate :depressed :sad: huh?? xd tear :eek: :p :glasses:
:cool: :laugh: :evil: :embarrass :disappoin :wink: :razz: :rolleyes: :twisted: :mrgreen: :redface: :question:
xd :ack: :?: :ermm: :devious: :knockedou :pukey: :bored: :bandit: :kwijl: :arrow: :alien:
:angry: :tired: :angryfire :sleep: :hurt: :lol: :grin: :lick: :exclaim: :ohyeah: :idea: :biggrin:
:chinese:
 
 
Welke dag is het vandaag?
 Even geduld aub...
Vanwege spam is deze controle helaas nodig.
Als je lid wordt van BikeNet.nl kan je direct je bericht plaatsen.
Bovendien houden we je dan op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen op motorgebied.