Redactie | 03-02-2010 | 16:58 uur | Abonneer op dit bericht Zend dit bericht naar een kennis Reageer op dit bericht
Wie is Redactie
De Scala rider G4 definieert de nieuwe standaard in het topsegment van draadloze motorcommunicatie. In een robuuste designbehuizing zitten de nieuwste bluetooth technologieën verpakt, zodat met een zeer goede geluidskwaliteit tot een afstand van 1,5 km volledig draadloos kan worden gecommuniceerd!



Dankzij "Multi Device Connection" kunnen meerdere accessoires gelijktijdig worden aangesloten zoals mobiele telefoon, navigatiesysteem, MP3 speler, A2DP - apparaten (bluetooth stereo muziek) en nog vele meer. Tevens is de Scala Rider G4 voorzien van ingebouwde FM-Radio met RDS en 6 voorkeurszenders. Al deze eigenschappen maken van de G4 's werelds best uitgeruste communicatie- en entertainmentapparaat voor de motorrijder.
De Scala Rider G4 biedt een unieke 4-weg communicatie mogelijkheid tussen 2 rijders en 2 bijrijders, of een 3-weg communicatie tussen 3 afzonderlijke motorrijders. Spreken met elkaar is "full duplex"; je kunt spreken en luisteren door elkaar heen, in tegenstelling tot portofoon waarbij je moet wachten tot de ander is uitgesproken.

Een unieke nieuwe eigenschap van de G4 is het weergeven meldingteksten aan de motorrijder. Zo wordt de motorrijder in staat gesteld om een vlotte en vooral veilige handsfree communicatie tot stand te brengen tijdens de rit. De unit ontvangt en zendt belangrijke signalen ( in meerdere instelbare talen) met betrekking tot de status van verbinding met aangesloten apparaten en naar andere rijders. Bijvoorbeeld over de status van de telefoon of het FM-station waar u naar luistert. Hiermee is de G4 op dit moment de meest motorrijdervriendelijke headset verkrijgbaar! De Scala Rider G4 is verkrijgbaar in een variant met beugel- of een bedrade microfoon zodat het systeem op elk type helm kan worden gemonteerd.

Adviesprijs € 339,95 - Check HIER alle specificaties. De Scala Rider G4 is vanaf medio maart verkrijgbaar bij de betere motor- en communicatiespeciaalzaak.


  Dewelde | 21-02-2010 | 17:51 uur | Reageer op dit bericht
  Hier staat adviesprijs 339.95€. Elders hoor ik een adviesprijs van 239.95€. Wat is nu de juiste prijs? Of is 339.95 voor 2 stuks?

  joris | 03-05-2013 | 17:43 uur | Reageer op dit bericht
  bij waypoint diestsesteenweg 31 kessel-lo belgie
336 eur voor de 2


Reageer

Naam:  
 
 
Je reactie:
 

Smiley lijst
Klik op een smiley om deze in te voegen in je bericht.
:neutral: :smile: :cry: pirate :depressed :sad: huh?? xd tear :eek: :p :glasses:
:cool: :laugh: :evil: :embarrass :disappoin :wink: :razz: :rolleyes: :twisted: :mrgreen: :redface: :question:
xd :ack: :?: :ermm: :devious: :knockedou :pukey: :bored: :bandit: :kwijl: :arrow: :alien:
:angry: :tired: :angryfire :sleep: :hurt: :lol: :grin: :lick: :exclaim: :ohyeah: :idea: :biggrin:
:chinese:
 
 
Welke dag is het vandaag?
 Even geduld aub...
Vanwege spam is deze controle helaas nodig.
Als je lid wordt van BikeNet.nl kan je direct je bericht plaatsen.
Bovendien houden we je dan op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen op motorgebied.