ekobleyi | 08-02-2015 | 10:02 uur | Abonneer op dit bericht Zend dit bericht naar een kennis Reageer op dit bericht
Wie is ekobleyi
Als de dealer te maken heeft in slechts duitsland primark of twee merken dan is het niet een goede optie om te gaan met hem. Moet u kiezen voor een groothandel die u maximale afwisseling kan bieden.

Sommige van de best verkopende merken zijn onder Enyce Sean John Baby Phat Coogi Rocawear en Kanji om er maar een paar te noemen. Onderhandelen met uw groothandel om prijs te krijgen. Wanneer u gecentraliseerde aankopen die u opslaat in verzendkosten too.Never verlies aan kwaliteit. Niet bezig met een groothandel als de kwaliteit is niet aan de mark.Always vraag uw groothandel om je kleding te geven in verschillende maten, waaronder plus sizes.Maintain goede relaties met uw groothandel op continue basis.

Dit zal laten heb je een voorsprong op anderen en je krijgt een goede verscheidenheid aan goederen tegen voordelige Prices.You moet een goede spreker te zijn en goed te communiceren om de goederen te krijgen in mindere price.Try om maximale krediet periode vanaf de groothandel te krijgen. Op deze manier wordt u niet krap bij kas en je zal niet worden opgezadeld met zware rentebetalingen aan leningen ins***utions.If u koopt een lopende item te kopen in bulk,

zodat je meer kracht om te onderhandelen. Integendeel als je koopt iets voor de eerste keer en niet zeker bent van de verkoopwaarde dan moet je niet meer dan stukjes van die kleding te kopen. U kunt altijd een herhaling bestelling plaatst en onderhandelen over primark rotterdam alexander prijs voor de nabestellingen.Weet jij de reden waarom.


Dit bericht is gewijzigd door ekobleyi op 08-02-2015 @ 10:05


Reageer

Naam:  
 
 
Je reactie:
 

Smiley lijst
Klik op een smiley om deze in te voegen in je bericht.
:neutral: :smile: :cry: pirate :depressed :sad: huh?? xd tear :eek: :p :glasses:
:cool: :laugh: :evil: :embarrass :disappoin :wink: :razz: :rolleyes: :twisted: :mrgreen: :redface: :question:
xd :ack: :?: :ermm: :devious: :knockedou :pukey: :bored: :bandit: :kwijl: :arrow: :alien:
:angry: :tired: :angryfire :sleep: :hurt: :lol: :grin: :lick: :exclaim: :ohyeah: :idea: :biggrin:
:chinese:
 
 
Welke dag is het vandaag?
 Even geduld aub...
Vanwege spam is deze controle helaas nodig.
Als je lid wordt van BikeNet.nl kan je direct je bericht plaatsen.
Bovendien houden we je dan op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen op motorgebied.